Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 878 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I am fighting to have my stream sounding in my viewer automatically - but wasn't fully successful yet.
Situation like this: i have a regular stream which plays music 24/7 in auto DJ mode (the standard stream), and a second stream which plays single songs only on request (i call it a "jukebox-stream") - both streams are rented centova-shoutcast stream on same server.

In-World a have a switchbox which sets the parcel audio to the jukebox-stream as soon as it plays a song, and it switches back to the standard stream, when the jukebox is silent (using LSL-functions llGetParcelAudioURL(), llSetParcelAudioURL() ). Sofar, so good, all works great, EXCEPT that the viewer (SL-viewer, or Firestorm) stops playing audio when the stream is set to the jukebox-stream. i (and all people around) have to start the audio manually then.

When the parcel audio is set back to the standard, the viewer continues playing audio (from the standard stream now) - or it restarts audio playing if i didnt restart playing music for the jukebox manually.

Is there any logic that i missed here?

 

Link to post
Share on other sites

I played with it some more.   This is what I found when using a script to change the stream

Using Linden Viewer --   I had to press play again in the viewer.  No option to autoplay music stream in the viewer.

Using Firestorm  -- Autoplay on & Enable Media Filter off (Media Tab).   It would automatically change.      

Seems no way to just have it work with scripting.  Is all based on manual settings in the viewer.   

Link to post
Share on other sites

weird and confusing is, that it works in one direction, but not in the other:

i must press 'play' when switching from URL 1 to URL 2,

but not needed when switching back from URL2 to URL1

and none of the settings seem to influence that.

somehow i have the feeling that it must be something in Centova-server handling this

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 878 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...