Jump to content

Recommended Posts

Hi everyone!

Since yesterday evening, I'm unable to login into SL (Using Firestorm x64 v.5.0.11.53634 on Windows 10), despite SecondLife server stauts says that All servers are Up.

I Didn't done any Windows update, network changes and such, it just remain stucked at "Login in Progress" screen, and after a while appear the Error message "Despite our efforts, we're unable to connect you" (or a stuff like that).

Someone could help me or Tip me what to do, over to restart the Pc and the Modem? Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

(Forgot to say: Im unable to browse too at the main SecondLife website https://www.secondlife.com, it continues to give Connection Reset Error. Any link/resource and such, Like the SecondLife logo image in the community.secondlife.com, wich means That current site. Is maybe secondlife servers under doss attack or such? The ping reply says 220ms, but i think that's normal, since im In Europe and SL servers are in U.S california.. or wherever they are located in America)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been a solid week that SL  has been acting up for me :(  When your problem happens, I usually sign in to a different region...so far it gets me in :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...