Jump to content
  • 0

"Frame load interrupted due to policy change" w/ audio files


Gallifrey Northman
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3752 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

I had this problem about 4-5 days also and the other users suggested me to watch this space for updates: http://status.secondlifegrid.net/2011/04/21/post1276/

Try to clear your cache :

(XP) - C: - Documents and Settings - (USER NAME) - AppData - SecondLife
(Vista) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Local - SecondLife
(Win 7) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Roaming - SecondLife

Delete everything into this folder and restart.

Eventually the problem was fixed next day. I hope to be fixed for you too soon.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I had this problem about 4-5 days also and the other users suggested me to watch this space for updates: http://status.secondlifegrid.net/2011/04/21/post1276/

Try to clear your cache :

(XP) - C: - Documents and Settings - (USER NAME) - AppData - SecondLife
(Vista) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Local - SecondLife
(Win 7) - C: - Users - (USER NAME) - AppData - Roaming - SecondLife

Delete everything into this folder and restart.

Eventually the problem was fixed next day. I hope to be fixed for you too soon.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3752 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...