Jump to content
Sign in to follow this  
NJMike

Logging in loading bar stops loading

Recommended Posts

Most of the time when I log into Second Life and then the progress bar comes up and loads all the stuff in the game, it'll usually get stuck at "loading fonts" and it never goes past it. Sometimes it stops at something else but I noticed it was mostly for "loading fonts". I've sat for about five minutes once and it still never moved an inch, so I know something failed when loading the game's contents. It'll log me in if I exit and try again, though.Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have an "AppData" folder in the place you specified nor do I have "roaming",

Edit: This is my third attempt logging in and all three attempts the loading bar stops at "connecting to region".

Edit 2: After four attempts of logging into SL, I finally got in!

Share this post


Link to post
Share on other sites

how to find the folder that Sophia was trying to point you to... can be found here. although I'm so sure that's a great idea...

at most you'd only want to delete the user settings folder in the secondlife folder there, and maybe any xml files found in your SL username folder (which will reset all your SL settings)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...