Jump to content

Texture Issue with linked Mesh Pieces


daFlesh
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1225 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hello , I came across an issue with my mesh and applying textures on it : its a 78 piece linked mesh and each piece has 8 materials. so when linked all together

its makes my mesh a 624 material linked. here link below

https://gyazo.com/215ac577989af6f739037462c6952e12

the problem is ,  when I upload it in SL and drop a texture in main edit window (its rigged mesh and it doesnt change result, putting the texture, when I rezzed it or while I wear it, always random missings) 

the textures mostly work on parts but some parts are always missing. that changes randomly here the links

https://gyazo.com/12c1d2515b11f767d90b6cc59562afd7

https://gyazo.com/bcae146337216221d9f4b129a228a263

I wonder what is the reason for this to happen , is there limit for linked mesh pieces (mine is 78) and materials of a linked mesh (my linked meshes has 78x8 = 624 materials) 

and I am planing to make those work with a HUD and scripts changing textures on pieces of mesh. will scripted meshes be okay or still those issue may happen, if the problem is high number of linked materials

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1225 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...