Jump to content
  • 0

saga continues: viewer crashes while initializing textures pt 2


LibGwen
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4828 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Because I can't be sure anyone will see the reply to the reply to the reply to the resolution which worked once but doesn't now:   http://community.secondlife.com/t5/Technical/viewer-crashes-while-initializing-textures-now/qaq-p/832619

 

Again the SL viewer crashed, again when I start up the viewer when it reaches "initializing textures" the hard drive grinds and grinds to no effect.  The viewer doesn't register in Task Manager, but the filename in the menu bar can be closed (it says it's not responding).  This time deleting the C: - Documents and Settings - (USER NAME) - AppData - SecondLife folder made no difference.

 

Jeez, I've been a member a week now and the viewer has frozen at least once every day.

 

So, the questions are:  What do I do now?  And would I have better luck with another viewer?

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

In XP, deleting the SecondLife folder in C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\ should fix this issue. I would also suggest you delete the SecondLife prefetch file in C:\Windows\Prefetch as perhaps it is corrupted.

Edit: If this fails, completely uninstall Second Life including the aforementioned folder as perhaps the application did not install correctly and then reinstall.

If this fails too, uninstall and then download and install the latest graphics card driver for your Nvidia card from http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4828 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...