Jump to content

Question

I have one premium membership and several other alt accounts.  I tried to get the transaction histories from all the accounts, but only premium account works. The other accounts show no lindens in the history list and say "Please specify a correct date format of YYYY/mm/dd and ensure the start date occurs prior to the end date." in red. I cannot select dates either.  The current balance seems to show properly on the left side of the page in the "Linden Exchange" section.  Since non-premium accounts can only take one month of the history, I really need to hurry.  Please help!

error.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, Mystie Slade said:

I have one premium membership and several other alt accounts.  I tried to get the transaction histories from all the accounts, but only premium account works. The other accounts show no lindens in the history list and say "Please specify a correct date format of YYYY/mm/dd and ensure the start date occurs prior to the end date." in red. I cannot select dates either.  The current balance seems to show properly on the left side of the page in the "Linden Exchange" section.  Since non-premium accounts can only take one month of the history, I really need to hurry.  Please help!

this is caused by something that has to be solved by LL i guess...

You can be in a hurry, but that won't help speed up i'm affraid. It will have to wait till it's solved when LL arrives back from holidays...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same here. I tried to manually edit the request in the url to start_date=2017-12-20&end_date=2017-12-21 , but it gives same error, which began exactly from the beginning of 2018. Maybe, they changed the format of the url? What does it show in the url of your premium accounts, Mystie?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It looks just like that in my url. It started Jan 1st, too, I think. My premium account is the only one that works perfectly. All the other free ones don't work for me. If you have the same problem with the premium account, then it is really strange. It is randomly causing an error, then. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Seems, that it's not random, my account is free, so i can't compare to premium ones. But if you don't see any difference in the urls between premium and free accounts, it says we only have to wait for Lindens to fix this, because it's out of our control after it leaves the url and goes to some script serving the transactions page, which contains some error, or somewhere on this way.

Edited by MoonHowler Snowpaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...