Jump to content
KenichiAsa

Desperately need help, teleport fails, can't recieve items, can't recreate bridge.

Recommended Posts

These issues started about two months ago or so. Everything works fine upon logging into to second life, but after staying on for about half an hour or so i am unable to teleport to any places whatsoever, i can't make changes or recieve items to my inventory, i can't recreate the bridge either. If i try and teleport it will freeze on the teleport loading screen and eventually log me off the viewer.

 

Things i've tried so far:

Tried multiple viewers

Tried both 64 and 32 version of firestorm

Tried opening ports in my firewall, also completely turning off the firewall, disconnecting from router and plugging directly into the socket.

Increased and decreased bandwidth used in the viewer

Turning off RLV completely and removing all RLV objects on the avatar

Have done multiple cache clears as a final resort.

 

I am out of ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, KenichiAsa said:

These issues started about two months ago or so. Everything works fine upon logging into to second life, but after staying on for about half an hour or so i am unable to teleport to any places whatsoever, i can't make changes or recieve items to my inventory, i can't recreate the bridge either. If i try and teleport it will freeze on the teleport loading screen and eventually log me off the viewer.

 

Things i've tried so far:

Tried multiple viewers

Tried both 64 and 32 version of firestorm

Tried opening ports in my firewall, also completely turning off the firewall, disconnecting from router and plugging directly into the socket.

Increased and decreased bandwidth used in the viewer

Turning off RLV completely and removing all RLV objects on the avatar

Have done multiple cache clears as a final resort.

 

I am out of ideas.

Have a look at this  http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

There may be things here you haven't tried yet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for that suggestion, i tried a few of those just now and connection wise everything is in the clear. I took a glance in the debug.log file and there are a ton of error messages.

 

[0925/070021:ERROR:ipc_channel_win.cc(512)] pipe error: 232
[0925/070028:ERROR:cache_util_win.cc(20)] Unable to move the cache
[0925/070028:ERROR:cache_util.cc(134)] Unable to move cache folder 

[0925/070028:ERROR:cache_creator.cc(129)] Unable to create cache
[0925/075034:WARNING:raw_channel_win.cc(532)] WriteFile: The pipe is being closed. (0xE8)

I made sure to run the viewer as an administrator, tried changing the location of the cache files as well from default folder to another. Also tried installing the viewer on another diskdrive but keep running into the same issue. I kept an eye on the debug.log file to see whenever it updated and soon as it started spewing out error messages i was unable to teleport after that and would always timeout.

 

So i think the cache is the problem, just not sure how to fix it.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where is that log snippet from?  That's not from the viewer session log, it looks like a Chromium log.

Can you run a session on Firestorm 64bit where you reproduce the problems.  Try to capture the bridge failing to recreate in the session & make a change to your inventory which fails & end the session with an attempt to teleport & the disconnect.
Then *before* you relaunch the viewer, zip up the folder named logs in C:\Users\[YOUR USERNAME]\AppData\Roaming\Firestorm_x64 & upload it to dropbox/google drive or similar & give the link.
If you don't want to post the link publicly, please can you send it to me in a PM.
If you are having trouble finding the logs folder, this page gives more details: http://wiki.phoenixviewer.com/file_a_jira#how_to_give_us_your_logs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...