Jump to content
Sign in to follow this  
Reiku Kinomis

why doesnt any prim attachment or hud attachment work with the new update

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3407 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Or maybe an update of the HUD?   Or maybe it has nothing to do with any update at all.  It's hard to tell.  I'd suggest reading the creator's instructions carefully to be sure you haven't overlooked somthing and then, if you still have questions, contacting the creator.  If nothing else, I imagine the creator would like to know if there's a problem, especially if it is related to a change in an SL viewer or SL's servers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, so let's move on to the next question..... You said that you can't get any prim attachments or HUDs to work. I can understand what you mean by HUDs not working.  They are scripted devices, so you mean that the script doesn't do anything, right?  But what about the prim attachments?  What do you mean when you say that they "don't work?"   What did they do before?

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3407 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...