Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1486 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I've tried some of the remedies found on Google and still no joy. Just got the Spacenavigator this week.

Using FS 5.0.1 (Dec2016) Opensim 64bit Win 7 Pro64 and no other programs open. The SN only zooms forward and backward on one axis. Using default settings in View & Move for joystick. 3DxWare sees Firestorm, and shows in the title.

Any advise or links to help would be appreciated.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Rivernaut Piers said:

I've tried some of the remedies found on Google and still no joy. Just got the Spacenavigator this week.

Using FS 5.0.1 (Dec2016) Opensim 64bit Win 7 Pro64 and no other programs open. The SN only zooms forward and backward on one axis. Using default settings in View & Move for joystick. 3DxWare sees Firestorm, and shows in the title.

Any advise or links to help would be appreciated.

Opensim?... in that case i think you took a wrong turn somewhere,.. this is Second Life

perhaps the firestorm forums are a better place to ask.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1486 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...