Jump to content
buubbleguum Emerald

FIXED Upload error DAE Parsing issue

Recommended Posts

FIXED: I feel a bit silly now but I believe it's because I had made some changes to the topology and forgot to update the uvs

 

Hi, 

I have tried looking on the forum and I just cannot work out why I am getting this error. I created a skirt in blender, which I have uploaded to second life multiple times for testing and all times it worked fine. Today I have been getting the DAE Parsing Error while uploading. I have the same mesh in a few sizes, the xxs small version was giving me the same error but I somehow managed to fix it (no idea what I did). Now when I try to upload the same mesh but scaled up I get the error. Second life will also let me upload my other LODs fine. I have tried applying scale and rotations in blender, changing the name of the file, exporting it to desktop and I have checked that all the normals are facing in the right direction. I know that exporting it as a .obj then to a .dae will fix the problem but I don't want to have to rig my mesh all over again. 

 

I've included a photo of the skirt in blender

 

Error thingy.png

Edited by buubbleguum Emerald

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...