Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1264 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

SO I recently started to put together a kemono Avi as a Roleplay character. The only issue I am having is that there is an odd gap between my add-on chest (Rei's Chest) and the rest of my avi. It looks like someone has rip the poor thing in half and for the likes of me, I can not figure out what is going on. I have tried reattaching it, repurchasing a new chest, resetting the textures and even rebaking my avi yet NOTHING seems to be working. Anyone else having these issues or can help me fix it?

Kemono glitch_001.png

Link to post
Share on other sites

have you seen the topic where you post it?... Forum Feedback ... i can't really think of a solution about your problem related to feedback about the new forums  :)

 

you might get a quicker answer in one of the groups for your rp, there are for sure more people there with experience about the bodies

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1264 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...