Jump to content
  • 0

Problem with streaming media


Selador Cellardoor
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2659 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

I am hoping for a speedy reply on this one, as I have to publicly stream a video by 5.00pm SLT tomorrow.

I am on a pretty fast computer and an ISP with an upload speed of 10 Mb/s and a download speed of 160 Mb/s.
I am hosting the file(s) on my own web site.
The stream plays perfectly when streamed to my computer from the web site.
Both the .mov and .mp4 versions of the file fail when streaming, with the same problem.
The mp4 file is 500 Mb in size, and the file lasts about 75 minutes.
The stream is played on a prim screen..
I don't know whether other people will experience the same issue.
I am using the latest version of Firestorm.
All my drivers are up to date.
 

The problem is that the file will start to play perfectly, with no glitches.  But after a period of roughly five minutes the screen suddenly goes black, and the video starts again from the beginning

Will be very grateful for any suggestions, because I have completely run out of ideas.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • -1

Do you have a 5 minute timeout set in Preferences >> General?  If so, set it to Never.  << That's my best guess B|

Do you have a screen saver or similar program running on your computer?  See what happens if you disable it.   << That's less likely, but who knows?  :|

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2659 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...