Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Cricket Crabe

when taking an object back to inventory, the object is not displayed or highlighted

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

As Ishtara says, you can use the 'Recent' tab to locate the item.

When you take back an item, though, it *should* go back to the same folder where it was before you rezzed it. If it is a new item you create by using the build tools, it will end up in your 'Object' folder the first time it is taken back.

There is a debug setting that determine whether the inventory is opend and the item is highlighted, but it may not be relevant to items taken back to the inventory. It might only apply to items received from other places (attachments to group notices, items given to you by someone). The debug setting is 'ShowNewInventory' and takes a value of true or false.

- Luc -

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The way we receive items and notecards has changed with what am sure the Lab would call "viewer improvements"

But I share your pain it is just so annoying now...not sure why they felt compelled to fix something that was not broken before.  Someone who not has lived in-world much or ever, probably thought it was a great idea.

So, as stated above, you need to look in recents, or know where it should have landed...like the folder it was removed from or objects

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...