Jump to content

AO screwed up my default walk animation


You are about to reply to a thread that has been inactive for 553 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Am not sure if am posting at the right place!  (excuse my english! )

Am having a bit of a problem, the other day I bought what it seems.. a faulty AO, after turning it off, my default walk animation seems choppy and lags everytime, I have a beasty computer and a nice internet conection, so thats not a problem, all the other animations work smoothly, turning,jump,fly, those seem fine, except for my walk animation, I also tried to using other walk animations!... but seems to me that it still playing the default choppy walk animation.. I tried restarting, uninstalling, clearing cache and all the other fixes but no luck.., am using the newest version of firestorm btw AND people notice my walk animation work fine, but I still can't use other walk animations..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

I am seeing that some issue with some bento tails and wings now :/

Though in my case the issue was an incompatibility between the firestorm AO (which I didn't turn on intentionally) and the wings. Disabling it removed the issue for me.

image.thumb.png.c909b48cdbdf658b97a1815e86a8d52c.png

In hindsight probably unrelated to the original issue, but I leave this here as a hint for others coming to this thread with the same problem.

... or not, I think the problem returned shortly after, or maybe I misjudged it as being solved in the first place.

Edited by Noel Loordes
Link to comment
Share on other sites

I found a fix specifically for when the issue is caused by an ZHAO-II based AO.

  • Acquire a modifiable version of the "ZHAO-II-core" script. (In my case version 7-29.1).
  • In the control(key ...) event handler, Comment out the lines
                        if ( haveWalkingAnim ) {
                            llStopAnimation( "walk" );
                            llStopAnimation( "female_walk" );
                        }
  • Replace the "core" script in the attachment with the modified one.
Edited by Noel Loordes
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 553 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...