Jump to content
  • 0

Character consistently a cloud...my alternate char account works fine??


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3557 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Firstly if you do Ctrl Alt D your advanced menu should appear and Ctrl Alt Q will get the developer menu if you are on viewer 2.

If your avatar will not load:

Create a folder, name it something easy to find so you can always keep it in your inventory for future use, like Normal Me or whatever.
Put a copy of your usual basic components in there...Skin, shape, eyes, hair (including bald base) & a basic shirt and pair of pants.
Right click on the folder and select REPLACE

or

Reset your avvie to default, depending which viewer you are using this is done here:
Advanced Menu >>Character>>Character Tests >> Test Male (or Female)
or
Developers Menu (ctrl alt Q)>>Avatar>>Character Tests>>Test Male (or Female)

Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Firstly if you do Ctrl Alt D your advanced menu should appear and Ctrl Alt Q will get the developer menu if you are on viewer 2.

If your avatar will not load:

Create a folder, name it something easy to find so you can always keep it in your inventory for future use, like Normal Me or whatever.
Put a copy of your usual basic components in there...Skin, shape, eyes, hair (including bald base) & a basic shirt and pair of pants.
Right click on the folder and select REPLACE

or

Reset your avvie to default, depending which viewer you are using this is done here:
Advanced Menu >>Character>>Character Tests >> Test Male (or Female)
or
Developers Menu (ctrl alt Q)>>Avatar>>Character Tests>>Test Male (or Female)

Link to post
Share on other sites
  • 0

well most of her items are "No copy" so putting them into a folder isn't possible and when I have attempted "drag and drop" into a new folder her outfit/skin, etc never goes anywhere so its more of a matter of me remembering what she wears lol... But regardless the fix you sent me and the landmark...well they worked :) she has her normal clothes and skin on now and it's going fine so far. thank you very much!!

Link to post
Share on other sites
  • 0

This happened to me to
for me the only thing wrong was that somehow my shape went missing,
took me weeks to figure that out

 

PS. this hapend to me on my alt acount (aka this one, and my other acount worked fine, so i know hwat you mean)

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3557 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...