Jump to content
  • 0

Latest SL Build and Newest Graphic Drivers and I am crashing?!?


Guest
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1824 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

I have encountered that problem on rare, random occasions.

No one seems to know the exact cause.  I would try the following, one at a time.

  • Revert to an earlier Nvidia graphic driver.
  • Increase your texture cache size
  • In the Nvidia Control Panel, set PhysX to "CPU" 

Good luck!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have encountered that problem on rare, random occasions.

No one seems to know the exact cause.  I would try the following, one at a time.

  • Revert to an earlier Nvidia graphic driver.
  • Increase your texture cache size
  • In the Nvidia Control Panel, set PhysX to "CPU" 

Good luck!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Revert to an earlier Nvidia graphic driver.

Increase your texture cache size

In the Nvidia Control Panel, set PhysX to "CPU" 

 

Try them all.... nothing helped.... but then I used two different third party viewers and the problem went away...... it seems it is an ussie with SL clearing old RAM

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1824 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...