Jump to content
  • 0

Why has SL become extremely laggy for everyone over the past 10-12 days?


Padraic Sands
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2217 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Thank you for a response however it not relevant in this case. Over 20 people at numerous sims have all had the same problem and continue to have them regardless of where they tp to. On initial arrival to anywhere, the fps drop to almost nothing. Even when trying to lock out of SL, it is taking anywhere from 3 to 10 seconds for the log out.

Link to comment
Share on other sites

  • 0


Padraic Sands wrote:

I have not seen any reasons explaining the abrupt change to SL over the past 10-12 days.  I am not talking about a few places that have lag but rather... a global problem for all.  I have 16 gigs or ram and quad processors and have watched my frames per second go from 80-100 (on high with draw distance of 200) down as low as 2.5 to 3.5 then gradually rise again.  This continues to happen to other people as well. Has Linden Labs changed major system options that have caused this effect?

Are you running Windows 10 and did it update recently? There are reports of FPS problems with a recent Windows 10 update. Details in this Firestorm JIRA:

http://jira.phoenixviewer.com/browse/FIRE-20034

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2217 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...