Jump to content
Sign in to follow this  
Suella Ember

CTRL+Z to Undo in Viewer 2.6.0

Recommended Posts

Has anyone else noticed that Ctrl+Z for undo doesn't seem to work in 2.6.0?

I really need this feature when building to revert rotations, positioning etc. Am I missing something or is it a bug? (and If so does anyone know if there is an existing Jira? If not i'll raise one).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed several things about 2.6 I don't like.  undo doesn't work.  While working on a prim, escaping out to select a different prim makes it revert right back to the way it was again.  It's almost as if there is a 15 second lag between what I do in the viewer and what the sim accepts in respect to building. Not to mention the rezzing delays. 

This change is semi-poopy.  Once it's fixed, I plan to turn off the Auto Update -- last night's building was impedded because the new viewer ran like slugworks.  And that would be fine if I had all the time in the world to complete this project.  But actually, it's rather time critical, and this didn't help.

I'm hoping things either work better today or a .01 fixes it.  But atm I'm not impressed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I'll be!

Ctrl+Z appears to be working for me now. Which is typical - the moment I complain it goes and works! lol

Perhaps we are just seeing some perculiarites server side - I've noticed the last few days there has been a bit of weirdness - slow responses, failures to rez etc. Which is the first time I've had such problems in AGES to be honest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For at least the last 2 viewer releases, I've had all kinds of rezzing and inventory loading issues. This is annoying enough, but when you log out and log back in just to have the exact same problem, it makes it impossible to get anything done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

you didn't by chance use a command line parameter to launch the viewer with? say "--login" ? because that's been borked by v2 for a version or 3, and disables most of the "ctrl+" menu options (because they got sloppy and stuck initialization in the login screen, which --login SKIPS)

Share this post


Link to post
Share on other sites

you all seem to know what you are doing so i'm going to ask here since i don't know where else to go. yesterday my dog jumped up and hit my key board the screen went to some fuzzy grid then looked regular. now a rug i made is just an outline. and the open area of my high heels is a solid block. if i do an edit of linked it outlines that area but that's all.... how do i get back to normal.? any ides appreciated. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks so much your reference to "wire frame" put me on the right track. especially since this thread was about ctrl+shift+Z not working; i went into the advannced menue after doing a google search (wire frame) and di a manual toggle of the rendering mode and that worked...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...