Jump to content
  • 0

llogging on.


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3631 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

You should detail which viewer you're using. Like 2.0, Phoenix, Emergence, etc... This fix may help you though: -> http://www.geekblogger.org/2010/10/second-life-game-initializing-vfs-error.html

Be sure to save any chatlogs elsewhere so you don't lose them if you wish to keep them.

Someone else may be able to provide another fix, but you can also go to the third party viewer directory and download a different viewer to see if it works. -> http://wiki.secondlife.com/wiki/Third_Party_Viewer_Directory

Also, it also would help to know what operating system you run, and what kind of graphics card you have. Do you meet system requirements to run SL? -> http://secondlife.com/support/system-requirements/

Aaaaaaaaand I looked and there's a similar thread with more information that might be helpful to you. -> http://community.secondlife.com/t5/Technical/Stuck-on-Initializing-VFS/qaq-p/753465

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

You should detail which viewer you're using. Like 2.0, Phoenix, Emergence, etc... This fix may help you though: -> http://www.geekblogger.org/2010/10/second-life-game-initializing-vfs-error.html

Be sure to save any chatlogs elsewhere so you don't lose them if you wish to keep them.

Someone else may be able to provide another fix, but you can also go to the third party viewer directory and download a different viewer to see if it works. -> http://wiki.secondlife.com/wiki/Third_Party_Viewer_Directory

Also, it also would help to know what operating system you run, and what kind of graphics card you have. Do you meet system requirements to run SL? -> http://secondlife.com/support/system-requirements/

Aaaaaaaaand I looked and there's a similar thread with more information that might be helpful to you. -> http://community.secondlife.com/t5/Technical/Stuck-on-Initializing-VFS/qaq-p/753465

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3631 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...