Jump to content
  • 0

Firestorm stops working.


XBumbleBeaX
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2274 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Most likely your PC Registry is in a very corrupted state. You really can't fix this.

http://compfreakstars.blogspot.com/2011/11/0xc0000005-error-every-day-many.html

It the folks at the FireStorm Wiki don't have a solution for you then...

Today may be a nice day to install a clean version of your current OS. It it is Windows 7 or Windows 8 and your PC is new enough, take to all the way to Windows 10 and start there while the upgrade is still free..

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

You can look in the SecondLife.log file to see if it gives you any clue as to what the problem may be.

That this happens 5-10 minutes after starting SL suggests a possible heat problem. Get something like Open Hardware Monitor to check your temps. Temps in the 50C are decent. 60"s livable. 70's are hot and anything greater is definitely a problem.

Windows has some AI error correcting features. So, before spending a day reinstalling Windows, keep playing ans see if the problem reoccurs.

Before I would spend a day reinstalling everything, I would make sure that effort is actually going to fix the problem. To know that I have to chase down the problem. So... start with the SL log.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2274 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...