Jump to content
  • 0

Don't load head/hair or other parts. What the problem?


KennyChidorie
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2302 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

I'm going to guess that it's mesh hair and it's way too complex to be rendered by your graphics card.  If you are very lucky, you might be able to force it by raising the value of the Debug Setting RenderVolumeLODFactor to something like 4.0.  If so, I'd recommend getting better quality hair, with less unnecessary detail, instead.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm going to guess that it's mesh hair and it's way too complex to be rendered by your graphics card.  If you are very lucky, you might be able to force it by raising the value of the Debug Setting RenderVolumeLODFactor to something like 4.0.  If so, I'd recommend getting better quality hair, with less unnecessary detail, instead.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2302 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...