Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
annaroseannadanna

I have no body.

Question

  • 0

Ahaha, stumped. Of course you are, without a body.

Puns.

Anyway: Your mesh body probably isn't loading for some reason, it could be a connection or asset issue. Your post contains no useful information to help further.

Good luck!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ahaha, stumped. Of course you are, without a body.

Puns.

Anyway: Your mesh body probably isn't loading for some reason, it could be a connection or asset issue. Your post contains no useful information to help further.

Good luck!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When you wear a mesh body or mesh clothing, you usually wear an alpha to hide the classic avatar body and/or any system clothes. It sounds like you took off the mesh but are still wearing the alpha. Look in your inventory under "Current Outfit" or else right click on your avatar and go to Appearance - Edit Outfit. Look for any alphas and identify if you need to wear them or not. If not detach them.

I just found out that some mesh bodies come with automatic alpha. The HUD does not always work correctly when you take off clothing (it sometimes does not remove the alpha). See: https://community.secondlife.com/t5/Avatar/most-of-my-body-is-missing-after-trying-to-change-clothesjust/qaq-p/3027473

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...