Jump to content
  • 0

hi.. I can not upload pictures on my profile feed...


LunjoImagine
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2360 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hello, Lunjolmagine! 

How are you trying to add Photos to your feed? The only way to do it is directly via the snapshot tool Inworld, choosing "Post to Profile." Sometimes depending on your connection and other variables, a snapshot will not be posted, or "Processed", the best thing to do is take a picture and patiently wait for a system notification to tell you your Snapshot has been posted. Hope that helps, if not please clarify some specifics around where you are running into a problem or error in the process. 

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello, Lunjolmagine! 

How are you trying to add Photos to your feed? The only way to do it is directly via the snapshot tool Inworld, choosing "Post to Profile." Sometimes depending on your connection and other variables, a snapshot will not be posted, or "Processed", the best thing to do is take a picture and patiently wait for a system notification to tell you your Snapshot has been posted. Hope that helps, if not please clarify some specifics around where you are running into a problem or error in the process. 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2360 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...