Jump to content
  • 0

my avatar in secondlife is still a loading red cloud


B3simoneg Baily
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2358 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

HI B3,

It sounds like you're suffering bake-fail in Firestorm (the official SL Viewer makes you a white cloud before your avatar "bakes"). Here's a web page that deals with that...

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_bake_fail

Should you continue to have problems like this in the future, you may have an iffy connection to SL. There's a page for that, too!...

http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

Good luck!

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

HI B3,

It sounds like you're suffering bake-fail in Firestorm (the official SL Viewer makes you a white cloud before your avatar "bakes"). Here's a web page that deals with that...

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_bake_fail

Should you continue to have problems like this in the future, you may have an iffy connection to SL. There's a page for that, too!...

http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

Good luck!

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2358 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...