Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
WanderleiMMA

"Login failed, Unable to connect to simulator"

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Always check the Grid Status Blog for the schedule of regular region maintenance.

[updated 6:50 AM PDT, 6 April 2016] The rolling maintenance for the RC server channels is in progress.

[Posted 4:41 PM PDT, 05 April 2016] We will be performing rolling maintenance for regions on Magnum, BlueSteel and LeTigre RC server channels beginning at approximately 7:00 AM PDT tomorrow, April 6th. Please refrain from rezzing no-copy objects and making in world L$ transactions, and remember to save all builds. For more information about the specific RC server channels, please refer to the links below.

http://wiki.secondlife.com/wiki/Beta/BlueSteel
http://wiki.secondlife.com/wiki/Beta/LeTigre
http://wiki.secondlife.com/wiki/Beta/Magnum

If your alt can log in, it's probably because she's logging in to a different region.  That's what you should do too until the rolling restarts are completed.

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Wanderlei,

That message usually results when trying to log into a region that's down. If your alt logged into a different region, you'd not get that message. Regions that go down are usually detected and restarted, so try again in a little while, or log in to a different region.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh, that's a nasty bug that can leave you stuck in limbo for weeks.  To clear it, Go to Market Place and find a cute pair of shoes.  The must be mesh and able to fit Slink high or the Lara mesh feet. 

Click "Buy as Gift" and send them Rhonda Huntress.  There is something about that name that has the correct number and placement of vowels or something.  Anyway, send her the shoes along with the message "You're the fairest of them all."

Then wait 30 minutes and log in normally.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks guys, I figured it out earlier. I was only trying to log in at my home and last locations, turned out they were probably the same, I typed in the name of another region. Everything is fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×