Jump to content
  • 0

New viewer had errors on install, now doesnt work inworld on graphics.


Fay Starlight
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2383 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I do not understand "in world on graphics."

Do you have a blank screen?  Can you not change the graphics settings?  Can you describe what you see?

 

I will say the release candidates have been throwing errors quite a lot.  Most of those can be ignored but beta versions are known to have problems; that's why they are beta versions.  It might be beneficial to try a 3rd party viewer.  Firestorm is very popular.  If you still have the same problems after installing a base version of a different viewer, let us know what is happening in as much detail as you can.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

1. Use an up-to-date production version of an approved viewer, not one of the experimental 'beta' viewers.

2. Perform a completely clean install. This means removing all traces of your current viewer, then reboot the computer, then install a fresh download of the viewer. This process is not fully automatic, you need to delete some folders manually. See:

https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/How-to-uninstall-and-reinstall-Second-Life/ta-p/1375231

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_update_viewer

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2383 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...