Jump to content
Sign in to follow this  
Intoxicate

Community forums - my profile image keeps disappearing!

Recommended Posts

I've had to upload my profile picture half a dozen times by now, for some reason it keeps disappearing and it's not being saved in my previously uploaded images. 

This only applies to my community forums profile, not my in-world avatar profile. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had the same problem. It appears that any image that's uploaded to your profile via "My Settings->Social Connect" will evaporate after a few hours. I knew something was wrong even before a recent profile image upload disappeared because it did not show up in my uploaded image library.

So here's how to get around this new bug...

  • Go to an old post of yours and edit it to include your desired profile image. You don't want to create a new post to do this.
  • Post the edit.
  • Immediately edit the post again to remove the image.
  • Post the edit, returning your post to its original form. Your profile image is now in your image library .
  • Return to "My Settings->Social Connect->Browse" and select the image you just uploaded "From My Uploaded Images".

That should do it! And if people start accusing you of stealth editing your posts, you now have a valid reason.

I suppose I should open a Jira. I'll return to the thread with a link after I do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...