Jump to content
  • 0

Unable to access anyone's profile including my own in world


Shannon Blackheart
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2405 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Try opening a profile using your 'external' Internet Browser. https://my.secondlife.com/ or https://my.secondlife.com/first.last_name

If that works, try opening a profile with the Viewer's Browser. Paste the "https://my.secondlife.com/" url in the viewer's address field. If you have your viewer using an external browser, let viewer open the profile that way. Then you will need to set your viewer to use its internal browser and o pen it again. Preferences->Setup select 'Use built-in browser for all links."

Be sure you have 'Accept Cookies' enabled for the internal browser.

If that works, you can switch that setting to which ever brower you prefer the viewer use.

Now try opening a profile using right-click->My Profile. That should now work. There is sometimes a cookie problem and these steps should correct that.

If all these fail, you may have a connection problem or on the Mac a DNS problem. To test and fix that see: http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Try opening a profile using your 'external' Internet Browser. https://my.secondlife.com/ or https://my.secondlife.com/first.last_name

If that works, try opening a profile with the Viewer's Browser. Paste the "https://my.secondlife.com/" url in the viewer's address field. If you have your viewer using an external browser, let viewer open the profile that way. Then you will need to set your viewer to use its internal browser and o pen it again. Preferences->Setup select 'Use built-in browser for all links."

Be sure you have 'Accept Cookies' enabled for the internal browser.

If that works, you can switch that setting to which ever brower you prefer the viewer use.

Now try opening a profile using right-click->My Profile. That should now work. There is sometimes a cookie problem and these steps should correct that.

If all these fail, you may have a connection problem or on the Mac a DNS problem. To test and fix that see: http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2405 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...