Jump to content
  • 0

I have been a red cloud since the maintenance on February 15. I have tried all that I know how to do


lilmisslara
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2416 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If your alt is rezzing fine but you are not, it's possibly because your alt has a smaller inventory (and fewer huge folders) and is not wearing as complex an av and outfit as you are.  When you log in, the servers have to download your appearance information to your viewer before your will render properly.  If your appearance is too complex, the download process can time out before it is complete.  The long-term solution is to take off some of the really lag-heavy mesh things you are wearing (possibly including your mesh av) and to repackage your inventory into folders that have less in them.

Read this article in particular >>> https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/Avatar-Rendering-Complexity/ta-p/2967838

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2416 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...