Jump to content

hover and position problems


razorlips00
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2434 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Not sure where I should post this, but here we go.

 

So, since last night, after getting having to log out of Firestorm with RLV turned off to escape from a cage, I immediately noticed a problem. My hover was causing my feet to sink into floors and my positions in furnitures always had me sinking in. I of course didn't mess with the settings on my avi, and after looking at them they hadn't been changed. However, of course, something is off.

My original hover was set to around 50ish for my different avis, and afterwards I'm now setting them around 60ish to get them to look right. However, this doesn't fix my furniture problem. I have to continually manually adjust my positions no matter what, and its driving me crazy.

I did the default SL avi test, and even though the hover was set to default (50), the same problems were present. I uninstalled and did a clean reinstall of Firestorm, hoping that would help, even deleting all the optional folders, but that didn't help. I no longer know what to do.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2434 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...