Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Tina22 Carter

Firestorm Viewer Flickering

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1667 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

I  can not tell you why its doing that, but i can give you suggestions to try and solve it.

I assume its the 3d view that is flickering rather than the whole viewer? Anyway go to your preferences, then graphics tab and hardware.

Try turning off streaming vbo's and all the other options in there, then relog and see if it helps. If it does help go back through them one by one untill you find which one is giving you the issue. 

I might also try doing a clean install if the hardware tab is of no help to you. Perhaps its also worth trying the official linden viewer as well if you have not already. The purpose being to see if its a general issue with display inside the viewer or if its viewer specific. 

Sorry i can't be more helpful than that without knowing more, but those are the things i would try first. I mihgt also try reinstalling my graphics drivers as part of the course. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I  can not tell you why its doing that, but i can give you suggestions to try and solve it.

I assume its the 3d view that is flickering rather than the whole viewer? Anyway go to your preferences, then graphics tab and hardware.

Try turning off streaming vbo's and all the other options in there, then relog and see if it helps. If it does help go back through them one by one untill you find which one is giving you the issue. 

I might also try doing a clean install if the hardware tab is of no help to you. Perhaps its also worth trying the official linden viewer as well if you have not already. The purpose being to see if its a general issue with display inside the viewer or if its viewer specific. 

Sorry i can't be more helpful than that without knowing more, but those are the things i would try first. I mihgt also try reinstalling my graphics drivers as part of the course. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1667 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...