Jump to content
  • 0

Log-in issues!! Please help??


Kristi Raleigh
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2975 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

I get no error message it sticks on either, Loading world or Connecting to Region... never connects. I have tried 3 different PC's in my house. All wifi and cable connections are all good. Friends see me come online for like 2minutes then poof. 
  I took my laptop to a McDs to try logging on from a different wifi, I was able to log in there. I cleared my cache. Came back home logged in once fine. When I tried to log in the 2nd time it was back like it was before Nadda. Weirdest thing I've ever seen.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Kristi,

Clearing your cache will actually make things worse if you have an iffy internet connection. That forces your viewer to reload all kind of things it probably already had stored locally on your machine.

Nalates Urriah has a guide for improving the quality of your SL connection, which sounds like your problem. Hopefully you'll find a fix here...

http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

Good luck!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2975 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...