Jump to content
  • 0

This message keeps popping up: SL plugin.exe stopped working.


BluTardis
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2594 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

I'm tempted to say that you ought to upgrade your OS from Vista to something more modern, but SL viewers do still run on Vista.  Check to be sure that you have created an exception for slplugin.exe in both your firewall software and your anti-virus routine.  If either of them block the plugin, it will fail.

See

https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/Using-Second-Life-with-a-firewall/ta-p/1304539

and

http://wiki.phoenixviewer.com/antivirus_whitelisting

If that doesn't work do a Clean Install of the current Linden Lab SL viewer.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm tempted to say that you ought to upgrade your OS from Vista to something more modern, but SL viewers do still run on Vista.  Check to be sure that you have created an exception for slplugin.exe in both your firewall software and your anti-virus routine.  If either of them block the plugin, it will fail.

See

https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/Using-Second-Life-with-a-firewall/ta-p/1304539

and

http://wiki.phoenixviewer.com/antivirus_whitelisting

If that doesn't work do a Clean Install of the current Linden Lab SL viewer.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2594 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...