Jump to content

Cant connect to object through cURL


Poltergeist Azarov
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2637 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Not quite sure if this is relevant but if your system uses http requests, the limit for those was lowered considerably recently. Lots of people have had problems with that. It's not at the moment clear if this is a deliberate change or a bug.

JIRAs here:

https://jira.secondlife.com/browse/BUG-10627

and:

https://jira.secondlife.com/browse/BUG-10632

Link to comment
Share on other sites

Checked both, thank you for letting me know these also. I'll need to keep these in mind. However when I call the link through my web browser, it works fine:

http://sim10052.agni.lindenlab.com:12046/cap/97350f35-cb77-de19-9cbd-e4e23d7d52e3/
Returns "Hello there!".

In this case, this thread makes sense:
http://forums-archive.secondlife.com/54/70/362356/1.html

However i tested the issue through two different hosts and both hosts were working fine so far which makes me think its a SL side HTTP-in problem. Maybe SL needs some more headers since two days? I'll try to simulate a web browser call through PHP... 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2637 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...