Jump to content
  • 0

Has Anyone Else Got there Inventory not loading up and Favorite Bar Landmarks Gone?


Angelinababe28
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2669 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

if it's thats long i really doubt it's cuased by anything at LL side.

Start with rebooting all in your connection to the internet. Be also sure your firewall allows all traffic for SL .

shut down pc, disconnect power from you router/modem, wait ten seconds, reconnect the router and wait till it's fully operational. Than reboot your pc.

If that doesn't help, empty cache, relog in a empty sim, and stay there till all is reloaded again. Do nothing while this is in progress.

 

hope this helps

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

if it's thats long i really doubt it's cuased by anything at LL side.

Start with rebooting all in your connection to the internet. Be also sure your firewall allows all traffic for SL .

shut down pc, disconnect power from you router/modem, wait ten seconds, reconnect the router and wait till it's fully operational. Than reboot your pc.

If that doesn't help, empty cache, relog in a empty sim, and stay there till all is reloaded again. Do nothing while this is in progress.

 

hope this helps

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2669 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...