Jump to content
  • 0

Downloaded second life, worked fine, uninstalled it, then i installed it again and doesnt work?


Panksy
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2679 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

You probably did not do a clean install. There is more to it than just running the viewer's automatic un-installer. You have to manually delete all the settings files and folders and cache.

Here is the Second Life Knowledge Base article about it:

https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/How-to-uninstall-and-reinstall-Second-Life/ta-p/1375231

And here is the Firestorm article about it (this refers to the Firestorm viewer, a Second Life compatible 3rd party viewer):

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_update_viewer

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

You probably did not do a clean install. There is more to it than just running the viewer's automatic un-installer. You have to manually delete all the settings files and folders and cache.

Here is the Second Life Knowledge Base article about it:

https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/How-to-uninstall-and-reinstall-Second-Life/ta-p/1375231

And here is the Firestorm article about it (this refers to the Firestorm viewer, a Second Life compatible 3rd party viewer):

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_update_viewer

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2679 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...