Jump to content
  • 0

Can't create a new forum profile badge


Lindal Kidd
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2693 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Lindal? You're supposed to have the answers, not questions!

Way back when LL switched to Lithium you actually did have to wait to have images accepted upon upload. I think that lasted for all of two days before LL recognized the folly in it. In typical LL fashion, they never updated the webpage to indicate that uploads are NOT moderated.

I've been meaning to mention to Snickers that she could Google "blank" image, find a small transparent variety to download to her PC, then upload it to her avatar image and thereby remove the missing image icon from her profile badge, but I've not had time.

I get to the page where I upload images by clicking "My Settings", then the "Avatar" tab, then "From Uploaded Images" tab, which then produces some instructional text that includes a link to "My Images page", which I click.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Lindal? You're supposed to have the answers, not questions!

Way back when LL switched to Lithium you actually did have to wait to have images accepted upon upload. I think that lasted for all of two days before LL recognized the folly in it. In typical LL fashion, they never updated the webpage to indicate that uploads are NOT moderated.

I've been meaning to mention to Snickers that she could Google "blank" image, find a small transparent variety to download to her PC, then upload it to her avatar image and thereby remove the missing image icon from her profile badge, but I've not had time.

I get to the page where I upload images by clicking "My Settings", then the "Avatar" tab, then "From Uploaded Images" tab, which then produces some instructional text that includes a link to "My Images page", which I click.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Here's MY problem. I uploaded two new images I had intended to use as replacement avatar images. They show up in my own avatar album folder but they haven't shown up in my list of APPROVED BY MODERATOR images which are the only ones I can use for an avatar image. So by implication, they haven't been approved by a moderator yet. I guess I can try putting them in a different album or something.

UPDATE: OK I found that IF I go to EDIT the photo from My Images, I can select an option for it to use as avatar photo. So that solves the problem of the small inset picture on the Profile Badge and elsewhere. But, Lindal is right, you can't edit your profile badge background. I could change it to one of the stock ones but the ability to upload and use a NEW one is not there for me. So mine is stuck on the 5 year old picture of me wearing one of my ancient designs.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

I really gotta stop contributing via my phone while I'm out and about. I didn't read your post carefully enough, Lindal. It appears that the wunderkind at Linden Labs couldn't resist sticking their fingers in the Lithium grease again and have borked avatar badges. It's time for a JIRA and I've started it....

 https://jira.secondlife.com/browse/BUG-10313

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2693 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...