Jump to content
Sign in to follow this  
Laurent Bechir

Problem uploading pictures to marketplace using the viewer (official and firestorm)

Recommended Posts

Hello,

When I want to add a picture to an announce I'm modifying in the viewer, I receive this error message :

["Attachment /tmp/texture20150907-27837-9w134i.jpg is not recognized by the 'identify' command.", "Attachment /tmp/texture20150907-27837-9w134i.jpg is not recognized by the 'identify' command.",

I have no problem with the same picture added to my announce directly inside marketplace in Safari.

What can be the problem ? Is it a bug that I should report or which was already reported ?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites


Laurent Bechir wrote:

 

What can be the problem ? Is it a bug that I should report or which was already reported ?

 

Has it been reported already?  No idea, if you have a look through the JIRA and search, you may find it.  If you don't find it, create a new JIRA if you can be bothered.  Or just create one without looking and let LL pair similar reports up, or just don't bother to create a JIRA and use Safari instead of the internal browser.  Does anyone use the internal obsolete browser anyway?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using the internal browser is the problem. It's never really worked well. Switch to using an external browser. The jpg format may be the problem as well. SL usually uses PNG or TGA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...