Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Eien Sachin

Problem with TP in SL viewer 2.5.1, I can only TP once per session and then it boots me off.

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3405 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hi again, try this : Go to Me Preferences Setup and Reset your Cache. Then go to Advanced Menu ( CTRL ALT D ) and Clear Group Cache. Log out of SL then Log back in and see if your able to Teleport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi again, try this : Go to Me Preferences Setup and Reset your Cache. Then go to Advanced Menu ( CTRL ALT D ) and Clear Group Cache. Log out of SL then Log back in and see if your able to Teleport.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3405 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...