Jump to content
Sign in to follow this  
Hettange Ferryhill

Links in notifications don't work

Recommended Posts

I use the Second Life 3.7.25, and when I receive a notification, any links contained in it, to a teleport or texture, don't work (or rarely).  My cursor recognizes the link when it hovers over it (the hand with the pointing finger appears), but when I click on it, nothing happens.  Any ideas or suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since those notifications are from groups you belong to, you can go to the group's info and get the notification from there. Those links will work even though they sometimes do not work from the notification sent to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites


LlazarusLlong wrote:

Try  CTRL-Click

My preference, and I think the operator will find similar results with CTRL-Click Click :

 

PS If we are not careful we will have the OP creating fork bombs.  Oh my. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

DejaHo wrote:
 If we are not careful we will have the OP creating fork bombs. 


Actually, in these forums, it is the provider who operates Denial of Service attacks on individuals, rather than the other way around.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...