Jump to content
Sign in to follow this  
Hettange Ferryhill

Problem taking pictures

Recommended Posts

I just installed the latest SL viewer after several years' absense, and the problem I'm having is that each time I take a picture, the picture fills in the entire screen except for the top where the title and menu bars are, and I can't escape back to SL.  The HUD appears, and it seems to function.  The mouse has what appears to be a mgnifying glass with crosshairs on it, and I can't clilck on the menus.  I end up having to close and relaunch SL.  

Has anyone else had this issue or am I doing something wrong?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never experienced that myself but I was thinking it was because you were choosing a really large photo size. I found that if you check the box 'freeze frame' in your camera options, this causes the problem you are describing. Go to the top menu at world->snapshot or press ctrl-shift-s and uncheck the 'freeze frame' box. If you ever find yourself in the same situation, just press ctrl-shift-s to bring up the camera controls.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Untick "Freeze Frame" in the snapshot settings and you should be good.

There's a nasty bug on the LL viewer that can leave you stuck with the screen in freeze frame mode after taking a snapshot if you close the snapshot floater before saving the shot. There is no way to get out of this state apart from a relog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...