Jump to content
Sign in to follow this  
Skate Foss

Running Viewer 2 and Latest Phoenix Viewer - found bug

Recommended Posts

Several avi's, myself and others have noticed when installing Phoenix .908 Viewer when running SLv2.5, -SL and RL Profile pics and About Info is wiped from your Profile. After re-entering Pics and About copy, everything stays normal

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has most likely something to do with how LL has changed the profiles. Phoenix is using the old system while viewer 2.5 has the web profiles. It seems very much like back before the third party viewers started to use the new inventory system and people switching between the viewers had problems.

So I guess now with the new profiles such things are no surprise ... but ... maybe having two different cache locations would help to avoid them. Each viewer with it's own since having it like this is better anyways and prevents problems.

The Phoenix developers might of course know more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is an informative comment thread on specifying different cache locations over at http://community.secondlife.com/t5/Tips-and-Tricks/QUICKTIP-Running-multiple-Viewers-Separate-your-cache-folders/ba-p/672487

In my experience, running viewer 2 and Phoenix on the same system can cause all kinds of headaches unless separate caches are manually specified in your preferences.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...