Jump to content
  • 0

When trying to use images I get this...


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3656 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

We previously had consistency and security issues with people referencing external image URLs in posts. As such, any images to be included have to be uploaded to the site. Fortunately, it's pretty easy - just hit the "Insert/Edit Image" button in the edit toolbar, which will pop up a form that allows you to either upload an image or reuse a previously-updaded one.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Suspiria, cool to see you're already playing with backgrounds — I didn't know we had a cosmos option. Some of the text is hard to read, tho.

I suspect explaining how image uploads work on this new system will be a really hot question. I've also got a video tutorial which explains this (specifically, changing your profile avatar pic) and other anticipated hot points, watch for our announcement on the blogs soon today.

Speaking of, time to beautify my profile.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks Torley, I uploaded my background and understand uploading, my images etc. I also received a reply from support.

These images may help explain. Everything works until I hit the post button.

 

http://i267.photobucket.com/albums/ii306/QueenSuspiria/nfimage.png

 

http://i267.photobucket.com/albums/ii306/QueenSuspiria/nfimage2.png

 

 

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3656 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...