Jump to content
  • 0

the viewer isn't working


You are about to reply to a thread that has been inactive for 2211 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

You should uninstall the new viewer and re-install the previous version, assuming you saved the download file (check your Downloads folder.) If you can't go back to the previous version, then download and try one of the third party viewers.

You can also add your voice to BUG-7776.  You're not the only person having this problem.

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You should uninstall the new viewer and re-install the previous version, assuming you saved the download file (check your Downloads folder.) If you can't go back to the previous version, then download and try one of the third party viewers.

You can also add your voice to BUG-7776.  You're not the only person having this problem.

Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same problem. The viewer told me it downloaded an update, I chose to install it and restart SL, it installed, ran it's hardware check and then quit.

Seems to be either a viewer or an installer bug.

Uninstalling, reinstalling, clean reinstalling and clean reinstall a new download all didn't work.

 

 

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2211 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...