Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Seicher Rae

Phoenix & SL "tv" won't display

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3592 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hello Seicher, please look at these threads on the Phoenix site

LGG knows about the media issue.  the mime file became borked during the  build process, He was working on it when we first found out about it  and will have a fixed version soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello Seicher, please look at these threads on the Phoenix site

LGG knows about the media issue.  the mime file became borked during the  build process, He was working on it when we first found out about it  and will have a fixed version soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you for the links.

I had kind of hoped I was just stupidly not hitting the right preferences sequence instead of it being a real problem!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3592 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...