Jump to content
  • 0

Recently several objects/photos have a "reddish" tint


Pat Kenaan
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 5082 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Recently several objects have developed reddish tints. These are primarily selected photos and graphics throughout SL. The red-tint does not appear on every photo and sign. Newly rezzed photos are fine.

Also my screen seem to show some parts of some "transparanceis." By this I mean that a random tree may appear to be showing some of its transparent features even thought "show transparancies" is not checked.

And since I operate an art gallery i cannot view some of the displays correctly becasue of this red-tint problem.  But not all the photos have the red-tint problem.

I have updated my graphics card drive, I have reinstalled emerald. I have re-set my graphics settings.  Grrrrrrrrrrrrr - still have problem.

Any suggestions greatly appreciated.  Thanks!!

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

first thought that comes to my mind is beacons are turned on. scripted objects will be tinted red. never noticed if those settings stick even with a reinstall, but check under view -> beacons (or ctrl+alt+shift+n to toggle - old short cut was ctrl+n)

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 5082 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...