Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Dillon Sapphire

Cant Upload or Save Textures

Question

  • 0

Your specs don't seem like they'd be an issue.

Sounds kind of odd what's happening

First thing I wondered is what file format are you uploading

and what size are the files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Your specs don't seem like they'd be an issue.

Sounds kind of odd what's happening

First thing I wondered is what file format are you uploading

and what size are the files?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok I misunderstood at first, I thought you were bringing a texture you made in photoshop into SL.

 

This one had me stumped, but i did some research and found a Jira issue

about it or something very similar:

https://jira.secondlife.com/browse/VWR-7264

 

I skimmed throught it and found this

 

"Larrie Lane added a comment - 16/Jul/08 03:01 PM - edited
Just to add from what Dove mentions after answering her thread on the forums;

This is appears to be an edatasecurity issue.

edatasecurity is a program that came bundled with the software contained on most new Acer computers/notebooks etc.

The program itself protects files on your computer from unauthorised access using passwards and some clever algorithms.
For some reason (don't ask me why) this program blocks certain aspects of Second Life, known issues are uploads and voice when edatasecurity has been installed.

edatasecurity is not a firewall and/or Anti virus software it is a file mangement suite from what I understand and if not required is best either not installed or uninstalled.

If uninstalling please make sure you have adequate protection in terms of a firewalll and antivirus software, if in doubt then seek advice from your PC/Notebook supplier.

Edit: If someone has knowledge of how edatasecurity works then perhaps they could add how to allow access to those files that it blocks for SL."

 

Any chance you are using edatasecurity?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you using SL on an Acer laptop? If yes, check if you are also  running the Acer service application "edataSecurityManagement".  If yes, deinstall that application and it should work again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If reloading the viewer software doesn't help then call SL then make out a JIRA. Sounds like an SL problem to me. Of course you might wait awhile before doing any of it, unless this problem has drug on awhile. I'm assuming everything else is working fine. If no,t wel,l then that's another matter all together and we'll need the details.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...