Jump to content
Sign in to follow this  
Kniffelig

Blender: Add-on messed up? Maybe?

Recommended Posts

I'm having something weird happen when I use the Loop Tools/Bridge add-on.

I'm using it to make doorways/windows. Here's two pictures [render and screencap in edit mode] showing what it's meant to look like, as well as the twisted one.

It's twisted only in three spots. Two doorways and one window, everything else is fine.
I've used this plenty times before, and I've never had this happen.
What does it mean/how do I fix it? 

[Dumb down your answers/suggestions, I'm really new to Blender. :p]

 

sansedit.pngsansansedit.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried a few times and it won't work. 
I can't figure out what i'm doing wrong and I've googled it/watched videos. Guessing your advice is to just keep trying? 

And I kind of want to know why it's doing it so I can avoid the issue later. It just seems random at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you post a wireframe of the area?

Sometimes tools don't work as we expect for reasons unknown :P

Could be normals or how the edgeloops flow. And Fill should always work. Select two verts, F, Select to more, F, Select two more, F, Select two more, F, Then select groups of four, F etc etc

If fill doesn't then theres definitely something wrong with your geometry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...