Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Lone Jacobs

Secondlife Emerald viewer

Question

Recommended Posts

  • 0

Lone,

I have seen just this such issue before.

There is a setting on the Advanced menu, under the Network section, called "Velocity Interpolate Objects".  If this was turned off (unchecked) I have experienced the same as you.  I could go into a technical explanation, but I won't until (or if) requested,

You may view the advanced menu by hitting <control-alt-d> and hide it with the same keys.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Emerald has been giving me a fit for about a week.  I've seen the "stutters" you are speaking of and I've been crashing on login and teleport and in some cases in edit appearance.  It's frustrating, but now that I'm on Emerald, I prefer it to the regular viewer and have been dealing with it.  I only got so frustrated that I used the regular viewer once.

My computer exceeds the minimum requirements and I just got a new NVIDIA graphics card so I don't think it's my system.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have since gotten a new computer and  now i kick emerald all over the grid. 

 

 

 

CPU: AMD (Quad Core) (2800 MHz)
Memory: 5888 MB
OS Version: Professional  (Build 7600)
Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation
Graphics Card: GeForce 9100/PCI/SSE2
Windows Graphics Driver Version: 8.15.0011.8640
OpenGL Version: 3.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...